• Čeknito.sk ukáž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 používateľov

Čeknito

Apollo 20: Rutledge, Leonov a Snyderová. Odtajnená misia NASA a AFSC. Film číslo 3/7: Ešte kvalitnejšie nafilmovaná mimozemská kozmická loď na odvrátenej strane Mesiaca v kráteri Izsak Y, ktorá tam už je asi 1,5 miliardy rokov. August 1976.

MINIHOSTING - lacný a výkonný, najlepší hosting pre vašu stránku!
V prípade problému s prehrávaním videa kliknete sem
 fotka Pridal:
Kybernaut
Pridané:
02:21, 11.máj.08
Kategória:
Veda a technika
Tento film bol v auguste roku 1976 nakrútený počas orbitálneho preletu nad objektom. Autorkou filmu je Americká astronautka Leona Marietta Snyderová. Na začiatku filmu je dole vpravo miesto pristátia lunárneho modulu LM15. Rozmery IAC (Identified Alien Craft=identifikovaná mimozemská kozmická loď) sú: 3370 x 510 metrov. Je obrovská, vyše tri ... show more

Chceš mať toto video na stránke?
Skopíruj nasledujúci kód:


Video pridal: Kybernaut Ďalšie videá


Veda a technikaĎalšie videá

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 6553 | Komentáre 20 | Obľúbené 5


Komentáre (30)


0 - 20  |  20 - 30

Kybernaut | 16:48, 23. júl 2010
Počet hodnotení 0   + -
Bol by som zvedavý, že ako dokonale "uhladene vyrysovane" by po miliarde rokov​vyzeralo čokoľvek od Apple.
 
Vaša odpoveď
anonym | 14:22, 5. júl 2009
Počet hodnotení 0  
hmm..na to ze je to mimozemska obrovska lod ma tie znaky..alebo co to je.. na sebe​trochu neotesane nie?..nevem no..ja si predstavujem mimozemsku technologiu neco ako​vyraba apple :DD...uhladene vyrysovane dokonale...
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 00:37, 3. júl 2009
Počet hodnotení 0   + -
A odporúčam ti aj čítať názvy a popisy mnou sem pridávaných videí, lebo​ináč by si sa takéto veci nepýta (-la).
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 15:29, 17. marec 2009
Počet hodnotení 0   + -
Tá 3370 metrov dlhá vec s vyrytými znakmi je starý vrak mimozemskej kozmickej​lode, ktorá je už viac ako miliardu rokov na odvrátenej strane Mesiaca.
 
Vaša odpoveď
majusa94 | 09:43, 19. február 2009
Počet hodnotení 0   + -
co je ta dlha vec?? s ty,mi vyriimi znakmi???
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 00:28, 11. august 2008
Počet hodnotení 0   + -
Áno vrrrr, cortes000 by si mohol preštudovať aj Einsteinovu Teóriu relativity.
 
Vaša odpoveď
vrrrr | 11:01, 10. august 2008
Počet hodnotení 0   + -
cortes000 vo vesmíre nieje úplne vákum to za prvé a i keď je tam velmi malý​odpor na zrýchlenie potrebuješ energiu aj v úplnom váku pretože to čo bráni​telesám s nenulovou hmotnosťou dosiahnuť rýchlosť svetla je časopriestorový​odpor.. ja viem že si sa chcel pochváliť že si pamatáš zo základnej školy​nejaké veci ale než to sem napíšeš prečítaj si niečo o rýchlosti svetla ...
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 18:35, 2. júl 2008
Počet hodnotení 0   + -
Hneď ťa dáme preč, neboj sa. Mimochodom, ináč máš celkom zaujímavý slovný​zásobník.
 
Vaša odpoveď
pegasus1111 | 17:59, 29. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
kybernaut toho ufona vidi kazdy den ked sa pozre do zrkadla kokot..KURVA TAKETO​PICOVNY DAJTE PREC KURVA TO TI AJ JA VYROBIM HENTAKU GUMENNU ANCU Z PLASTELINY DO​PICE
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 11:39, 5. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Projekt odhalenie je pravdivý a nemáš celkom pravdu v tom, že sa USA priznáva,​že boli v kontakte s marťanmi. Tento projekt odhalenie (po anglicky The Disclosure​project) pána doktora Stevena Greera chce donútiť vládu Spojených štátov, aby​sa priznala, že informácie o UFO držia v tajnosti. Ich domovskou webovou stránkou​je http://www.disclosureproject.com/. Podobnou takouto organizáciou je aj​spoločnosť občanov proti utajovaniu o UFO, ich skratkou je CAUS (Citizens Against​Ufo Secrecy). Vedúcim je právnik menom Peter Gersten.
 
Vaša odpoveď
stadopesti | 07:56, 5. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
www.ceskatelevize.cz tu sa najst ,,UFO - Projekt odhaleni´´ takze toto moze byt​pravda ale nemusi... to viedo na tejto stranke je o USA ktore sa priznava ze boli v​contakte s martanmi :)
 
Vaša odpoveď
barkus | 19:34, 28. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
je to vymysel pozrite si toto video:
http://ceknito.sk/video/160699
čo by tam robil​titanic???
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 01:51, 25. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
Fusher, aj keď sa ako ty píšeš dá na PC urobiť všetko, tak to všetko sa dá​aj identifikovať, že na čom sa to robilo. Prečítaj si môj komentár z 22. mája​2008 na tejto webovej stránke:
http://www.ceknito.sk/video/158792
. Ten "ty", ktorý​tvrdí, že tá vec na odvrátenej strane Mesiaca je stará približne 1,5 miliárd​rokov, je pán William Rutledge. Prečítak si môj komentár z 12. mája 2008​(22:04) na
http://www.ceknito.sk/video/154399
. A tá loď tam netresla plnou​rýchlosťou, ako píšeš, ono to tam pristálo, má to vysunutý aj podvozok.​Pravdepodobne si špatne vysvetľuješ celkom dobrý a správny komentár od​cortes000-a. Za to, že vo vesmíre a na Mesiaci nie je atmosféra, to ešte​neznamená, že sa tam všetko pohybuje len šialenými rýchlosťami. Dá sa ísť​aj pekne pomaličky, to sa neboj. Zdá sa mi, že si tam prehliadol slovíčko​"može" (môže). Keď si tam, na Mesiaci asi pred 1,7 miliardami rokov naposledy​bol, tak si tam asi v plnej rýchlosti tresol na hlavu. Preto si to tam ešte​nevidel, lebo vtedy to tam ešte nepristálo. A ten pád na hlavu spôsobil, že sem​píšeš samé pseudomúdrosti.
 
Vaša odpoveď
Fusher | 17:19, 24. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
Ja neviem kluci jak je to možné.....ty vravíš že 1,5 mld rokov? Tak to​súhlasiť nemôžem....ked som naposledy bol na mesiaci, ešte to tam nebolo. A​ešte jedná vec, mesiac nemá atmosféru, jak to že ta vec nieje na maderu ked na​to tresla plnou rýchlosťou ? Mňa s týmto neoserete.
 
Vaša odpoveď
cortes000 | 12:10, 24. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
pre VRRR: neviem ako si natom s ukoncenim zakladnej skoly ale mal by si vediet ze vo​vesmire nieje vzduch, je tam vakum cize ziadny odpor to znamena ze lode orbity a​vsetko vo vesmire sa moze pohybovat obrovskou rychlostou a nezalezi ani na vykone​motorov ani na vahe ani na objeme
 
Vaša odpoveď
Fusher | 16:45, 23. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
Na to že si to nikdy na vlasné oči nevidel Kybernaut, akosi moc tomu veríš. Dnes​sa dá všetko spraviť na PC...
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 14:02, 23. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
Tým trápnym magorom si tu ty, boriz. To sem nevieš dávať normálne komentáre​ako napríklad marcof, vrrrr, ja (Kybernaut), Charon 13 alebo momoali? To je také​ťažké? Prosím, píšte mi sem normálne komentáre bez urážok a nadávok. A​vám, vyššie spomenutým (okrem mňa), ďakujem za pekné a normálne komentáre.
 
Vaša odpoveď
boriz | 19:52, 20. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
taketo video natoci degeš ze zakladky magorci trapny
 
Vaša odpoveď
adox | 20:03, 17. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
joooj
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 23:34, 14. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
momoali: Prečo by nás mali zničiť? Aký by to malo zmysel? Ničenie a zabýjanie​sú iba prejavy primitívov. Nie sú až taký sprostý, že by mali v pláne nás​zničiť. Ak už s nami majú nejaké negatívne úmysly, tak je omnoho​lukratívnejšie si nás podmaniť a ovládnuť prostredníctvom slobodomurárskej​tajnej svetovej vlády, ktorá nás chce označovať podkožnými mikročípovými​implantátmi, ktoré z nás urobia poslušných biorobotov. A tý ostatný sú​mierumilovný, neublížili by ani muche, lebo majú ako ty sám spomínaš,​"skúsenosti z iných planét".
 
Vaša odpoveď



Chystáte sa vstoúpiť do kategórie, ktorá obsahuje erotickú a sexuálnu tématiku. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a inštrukcie:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Chystáte sa vstúpiť do kategórie, ktorá obsahuje šokujúce a veľakrát drsné zábery reálneho života. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a pokyny:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Vaše tipy, oznámenia a technické pripomienky nám môžete zaslať prostredníctvom tohto kontaktného formulára. V prípade problémov Vás prosíme zaslať čo najviac informácii ako napríklad: aký operačný systém používate, aký prehliadač používate a verziu, aký máte nainštalovaný Flash Player (verziu), prípadne aké máte pripojenie ku internetu. Tiež nám velmi pomôže ak nám pošlete ID/URL videa pri ktorom nastávajú problémy. Všetky tieto informácie nám pomôžu čo najskôr identifikovať problém.