• Čeknito.sk ukáž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 používateľov

Čeknito

Film od Raya Santilliho. Pitva mimozemšťana. Druhá časť. Film druhý z troch. Jadro: pitva.

Zahoďte vaše starosti za hlavu -- plne manažované VPS servery.
V prípade problému s prehrávaním videa kliknete sem
 fotka Pridal:
Kybernaut
Pridané:
18:37, 28.november.08
Kategória:
Veda a technika
Pitvu humanoidnej bytosti dal piateho mája 1995 v jednom Londýnskom múzeu zverejniť Britský redaktor a producent Ray Santilli. Autorom filmu je údajne Jack Barnett, bývalý fotograf a kameraman Amerického vojenského letectva, od ktorého kópiu filmu v roku 1984 Santilli kúpil. Údajne za 150 tisíc dolárov. V júni 1995 si pitvu pozrelo 19. senátorov ... show more

Chceš mať toto video na stránke?
Skopíruj nasledujúci kód:


Video pridal: Kybernaut Ďalšie videá


Veda a technikaĎalšie videá

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 10845 | Komentáre 20 | Obľúbené 11


Komentáre (67)


0 - 20  |  20 - 40  |  40 - 60  |  60 - 67 >> 

Kybernaut | 17:03, 23. september 2010
Počet hodnotení 0   + -
Nie všetky ale niektoré technológie skutočne majú odkukané od mimozemských​civilizácii. Ešte nejaké iné videá, fotografie, články a tak podobne, dávam​aj na svojom účte "Kybernaut" na webovej stránke http://www.ufoklub-trnava.sk/.​Mimozemšťanov je veľa druhov, nie sú len tý veľkohlavý ebíci. Hlavne unesený​ľudia si v regresívnej hypnóze spomínajú na tento druh skôr biorobotov ako​mimozemšťanov. O bytostiach typu EBE sa totiž zistilo, že sú to skôr EBU,​inými mimozemšťanmi vytvorený biologický roboti. Mrzačia dobytok a iné​zvieratá a unášajú ľudí. Nie sú to dobré bytosti a nie dobré bytosti k nám​posielajú týchto robotov v biologickej forme. Tvorcovia EBE od roku 1964 tajne (pre​nás už nie) spolupracujú aj s vládou USA. Máš pravdu, Faith0007, aj ľudia z​armády ako sú Stevens, Dean, Corso, Stone a iný, šíria informácie o týchto​nebezpečných a zlých bytostiach EBE/EBU. Arakasi, na to tvoje tvrdenie máš aj​nejaké dôkazy alebo aspoň argumenty ? Dovoľ, prosím ťa aby som sa aj ja s nimi​zoznámil. Ďakujem Eamon89, za pochvalu a povzbudenie. Samozrejme, že som sem​neprestával pridávať nové zaujímavé videá. Ale už tak pomenej ich sem dávam,​lebo je ich tu už dosť. Viac sa už teraz ufologicky prejavujem na ešte relatívne​novej webovej stránke www.ufoklub-trnava.sk. Kvôli nej (aj z iných dôvodov) už​na Čeknito nemám tak moc veľa času. Skutočne iba tie najlepšie veci sa sem​snažím pridávať.
 
Vaša odpoveď
Faith0007 | 14:23, 16. september 2010
Počet hodnotení 0   + -
ale este ma zaujíma jedna vec.prečo si vsetci ludia myslia že mimozemštan ma​velke oči velku hlavu a dlhe nohy???odkial to ludia zobrali.mozno ludia z armady​alebo niekto kto má s ufom skusenosti začali šírit ako vyzera mimozemstan.
 
Vaša odpoveď
Arakasi | 17:18, 9. február 2010
Počet hodnotení 0   + -
Tak tento film Santilli nekupil ale sam natocil a vydaval ho za autentcky aby zarobil prachy...
 
Vaša odpoveď
Eamon89 | 21:18, 1. február 2010
Počet hodnotení 0   + -
Pripájam sa k Faithovi ze tu sú od teba pridávané veľmi zaujímavé videá a​daľšie by si mohol pridávať
 
Vaša odpoveď
Faith0007 | 18:51, 25. január 2010
Počet hodnotení 0   + -
alebo ze v tej dobre verejnost poznala len stare pocitace.Vspominame si aj mi na​procesor 100.No ale armada bola technologiou daleko vpreu.Je to vazne​zaujimave.Kybernaut nemas nejake videa ktore nie su na ceknito?nejake vazne dobree?
 
Vaša odpoveď
Faith0007 | 18:47, 25. január 2010
Počet hodnotení 0   + -
ano Kybernaut to o tej armade je pravda.Mam kamarata, on ma pribuzneho ktory pracoval​v tej oblasti a povedal take nieco ze v roku 1990 mali techniku ktoru sme mi videli​az o 20 rokov neskor.Otazka je ci technologiu ziskali od mimozemskych civilizacii.Ak​nie tak preco za ziadnu cenu hlavne USA nechce odtajnit vsetky skutocnosti o UFO.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 01:30, 14. január 2010
Počet hodnotení 0   + -
... Aj teraz v armádach (nie len v USA) používajú také tajné technológie,​ktoré nám budú známe za asi dvadsať rokov. Stále mali pred nami takýto​technologický náskok. Všetky najnovšie technológie sa žiaľ používajú najprv​pre vojenské účely a až potom, po najmenej 20 rokov na civilné. Tak podobne je​to aj s tajnými službami. Napríklad Americký úrad pre národnú bezpečnosť,​takzvané NSA majú svoje vlastné laboratóriá a tam že vraj už teraz vyrábajú​tak vyspelé technologické novinky, ktoré si možno videl iba v nejakých vedecko​fantastických filmoch a mal by si problémy uveriť tomu, že čo už majú teraz.​Túto informáciu prezradil jeden agent z NSA, ktorý spolupracoval pri natáčaní​filmu Nepriateľ štátu (http://www.martinus.sk/?uItem=59037). O tomto fakte som už​ináč písal aj v staršom komentári z 29. decembra 2008, ktorý som napísal o​9:29. Preto odporúčam čítať aj moje staršie komentáre aby som sa nemusel​opakovať. Faith0007, tú webovú stránku http://www.fotelka.com/ poznáme a radi​tam tie filmy pozeráme. Niektoré sú skutočne vynikajúce. Videl som aj ten film o​ktorom si napísal a tiež som tam zaznamenal tú pasáž výpovede toho starého​pána s tými špeciálnymi čiernymi kontaktnými čočkami, ktoré tej bytosti​vybrali z očí. Som rád, že sa ti už pomaly aj tebe otvárajú oči a že​správne hľadáš dôkazy. Ideš na to správne, máš dobrý prístup k​informáciám. Musím ťa pochváliť. Odporúčam ti pokračovať v tom,​neprestávaj takto hľadať a sám ako aj my pochopíš, že tieto veci sú až​veľmi reálne.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 01:29, 14. január 2010
Počet hodnotení 0   + -
Nepovažujem za taktné považovať autenticitu akéhokoľvek filmu iba podľa toho,​že ako sa to nahrávalo. Neviem, že čo môže byť to niečo na stene v 34​sekunde. Nevyzerá to ale moc moderne. Samozrejme, že tento film nebol natáčaný​naraz. Do tých starých kamier sa dávali kotúče filmov, ktoré sa rýchlo minuly​a trebalo ich vymeniť za nové, čisté, ešte nenahraté. Tam, kde je ten film tak​veľmi biely a prerušený že je tam všetko čierne, tak to je miesto, kde sa film​minul a vymenil sa za druhý. Preto ide vo filme tak rýchlo čas. veslo121, tvoj​názor, že toto video nie je autentické ma nesklamal, skôr naopak, potešil.​Ďakujem ti za pekný a hlavne že slušný a neurážlivý komentár. Tá vec s tým​telefónom má ale jeden háčik. To je síce pravda, že ten druh telefónov zo​špirálovitým ako pružina sa vracajúcim káblom sa oficiálne začal vyrábať​až o dvadsať rokov neskôr. Toto je ale vojenský film, ktorý bol podľa zistení​natočený v Texaskom meste Fort Worth a s Roswellom to má len málo spoločné,​lebo pitvaná bytosť je z inej havárie UFO, konkrétne zo Socorra a nie z Roswellu.​A ako je známe, tak armády majú pred civilnou oficiálne známou technikou náskok​najmenej tých dvadsať rokov. Takže už vtedy tie telefóny Americké ozbrojené​sily predsa len používali a až o dvadsať rokov prišli na oficiálny civilný​trh. Podobne to bolo aj s laserovými a aj iným technológiami. Najmenej dvadsať​rokov pred oficiálnym zverejnením ich už v armáde dávno používali...​POKRAČOVANIE V BUDÚCOM KOMENTÁRI
 
Vaša odpoveď
Faith0007 | 10:21, 10. september 2009
Počet hodnotení 0   + -
Pozeral som výborný dokument o Roswell.stranka .www.fotelka.com.Je to naozaj​výborný dokument.je tam svedok ktorý hovoril že videl na vlastné oči telá​mimozemštanov.Ked si pozrel toto video povedal že zábery mozu byt skutocne pretoze​z očí mimozemstana dali dolu cierne vlakno pomocou ktorého videl aj v noci.To​vtedy okrem pár ludí nikto nevedel.Pre mna je to dokaz že Ray Santilly mal v​rukách naozaj pravu pitvu mimozemštana a toto je iba kopia.
 
Vaša odpoveď
veslo121 | 17:39, 8. september 2009
Počet hodnotení 0   + -
Kybernaut.. asi ta zklamem :(.. to video je​fake... z jedneho jasneho dovodu. Ten telefon, ktory je na stene, sa zacal vyrabat az​o 20 rokov neskor ako to malo byt povodne natocene. Ja osobne tiez verim na​Mimozemstanov a ked som zistil, ze to je fake.. som bol dost sklamany.
 
Vaša odpoveď
Faith0007 | 14:41, 30. august 2009
Počet hodnotení 0   + -
a aby to bolo všetko.Vysvetli mi tie hodiny.prečo ide tak rychlo čas.asi to bude​tým že je to zostrihané.keby je to nakrucané na jedenkrat tak by čas išiel​normálne.Tak to je všetko co chcem od teba vediet
 
Vaša odpoveď
Faith0007 | 14:39, 30. august 2009
Počet hodnotení 0   + -
a este nieco. v 34 sekunde si to stopni.na pravej strane vedla hlavy.co je to??keby​sa zistí že je to nejaka moderná vecička tak je záhada vyriešená. .
 
Vaša odpoveď
Faith0007 | 11:24, 30. august 2009
Počet hodnotení 0   + -
no Kybernaut ked tu budes tak mi vysvetli ten kamerový systém.Ale toto video​vyzerá naozaj reálne.je to určite kopia originálu.verím ze skutočná pitva​naozaj existuje
 
Vaša odpoveď
Faith000007 | 19:36, 29. júl 2009
Počet hodnotení 0   + -
no takze.verim v UFO.velmi rad skumam videa tohto typu.Videl som vela dokumentov aj​film od Ray Santilliho.Ale toto je asi urcite podvod.urcite viete ze Santilly tvrdil​ze mal v rukach skutocnu nahravku pitvy,ale ze sa znicila a tak musel urobit tento​podvod.Toto je podvod u mna z tohto dovodu.Preco kamera sníma iba jednu stenu kde su​hodiny.preco nam neukaze co je za chrbatom kameramana.Asi Rei Santilli v kozenej​bunde a mobilom v ruke z 3.2 Mpx fotoparatom.heh
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 17:26, 16. jún 2009
Počet hodnotení 0   + -
Asi ťa sklamem jurki007 ale dosť veľa ľudí a nie len detí tomu "naletelo" ako​sám tvrdíš. A ešte viac ich bude "naletávať" a ty spolu aj s tou​Cellfactorovskou zosmiešňovaciou čuribandou drzých nevychovancov zostanete úplne​sami. Stále je lepšie veriť tomuto ako tej tvojej dopredu prehratej urážackej​kampane proti mne a UFO. Som rád, že si si tu slušne vyjadril svoj názor ale už​stačilo, už celý vesmír vie o tvojom názore, tak už prosím ťa donázoruj a​choď sa mi radšej smiať k tým tvojím Hviezdnym vojnám. A nezabudni si tam dať​ďalších dvesto takých podobných videí.
 
Vaša odpoveď
jurki007 | 13:48, 13. jún 2009
Počet hodnotení 0   + -
nebodaj ste takejto hovadine aj niekto naleteli? :D to uz skorej uverim ze vestica​teodora uzdravila slepeho :D
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 17:39, 20. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
Nemáš pravdu Celer01, mýliš si tento film s tou primitívnou a samozrejme, že​zároveň aj nepravdivou komédiou.
 
Vaša odpoveď
Celer01 | 14:37, 14. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
Ahh co to tu riesite XD tento film som videl niekolko krat a je to o dvoch priateloch​ktory zarobia peniaze tim ze si vymyslia pitvu mimozenstana
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 01:02, 26. apríl 2009
Počet hodnotení 0   + -
Áno saiytek, o tých deviatich guľatých UFO odfotených nad Londýnom písali v​denníku The Sun. Tu je odkaz na ten článok:​http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2348570.ece. Aj ja som si už​všimol, že to na Google maps už nie je. Ale keď to bolo ešte čerstvé, tak som​to tam videl na vlastné oči. Mal si si to pozrieť skôr, zmeškal si. Aj keď​síce tie "fake" videá existujú, je to všetko pravda. Náš kolega, pán Karlík​na takéto fake veci argumentuje veľmi dobrým príkladom: falšovať sa dá len​originál, takže keď sa čokoľvek falšuje, tak na to niečo falošné musí​existovať aj originál, nech je to už čokoľvek, vrátane UFO. Odporúčam vám​prečítať si jeho prvú a skutočne vynikajúcu knihu s názvom UFO na Slovensku.​Tu je na ňu odkaz: http://www.martinus.sk/?uItem=64093. Samozrejme, že poznáme​také videá ako Zeitgeist alebo Endgame a tak podobne.
 
Vaša odpoveď
saiytek | 17:47, 18. apríl 2009
Počet hodnotení 0   + -
ale stale moj nazor je ze existuju
 
Vaša odpoveď



Chystáte sa vstoúpiť do kategórie, ktorá obsahuje erotickú a sexuálnu tématiku. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a inštrukcie:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Chystáte sa vstúpiť do kategórie, ktorá obsahuje šokujúce a veľakrát drsné zábery reálneho života. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a pokyny:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Vaše tipy, oznámenia a technické pripomienky nám môžete zaslať prostredníctvom tohto kontaktného formulára. V prípade problémov Vás prosíme zaslať čo najviac informácii ako napríklad: aký operačný systém používate, aký prehliadač používate a verziu, aký máte nainštalovaný Flash Player (verziu), prípadne aké máte pripojenie ku internetu. Tiež nám velmi pomôže ak nám pošlete ID/URL videa pri ktorom nastávajú problémy. Všetky tieto informácie nám pomôžu čo najskôr identifikovať problém.